Alligators Fight 2010 - DUKELSKÝ PRŮSMYK II.

16.03.2010 13:11

https://www.military-paintball.cz/index.php?&cat=akce_det&aid=1207

 

19. Června 2010,     Začátek: 08:00 , konec: 17:30

 
 
Maximální počet hráčů je 140 !!!

Registraci na akci zasílejte na e-mail infoZAVINÁČpaintballalligator.cz. Registraci zde na militarku berte pouze jako informativní!!!
Pokud bude mít někdo zájem podívat se, a třeba jen pro inspiraci, na krátký videozáznam z loňské akce, najde jej zde v sekci videa.

Úvod:
Nebudeme zde popisovat historické dění onoho roku, protože každý kdo ukončil Základní vzdělání to bral ve škole – no a kdo zrovna chyběl, ať se to doučí… :).
Takže zkrátka a dobře, letos oproti loňskému roku, kde hrál hlavní prim velkolepý masakr v průsmyku, jsme rozšířili a připravili celkový hrací prostor takřka na dvojnásobek a tuto hru posadili hratelně o další úroveň výše. Ti z vás, kteří již měli tu čest projít „Dukelským peklem“ v loňském roce se mohou těšit nejen na kompletně přepracované hřiště, ale také na náročnější misi. Hra samotná je rozdělena do čtyř částí:

1) Tentokrát nepůjde jen o dobytí samotného průsmyku, ale nejprve budou muset Rudí dobýt, obsadit a poté hlavně udržet samotné město Dukla. Možná bych mohl říci, že na město budou útočit přes otevřený terén s minimem překážek. Město bude pod neustálým tlakem až do doby dobytí průsmyku, čímž zabrání německým jednotkám používat výhodný obchvat nad městem samotným.

2) Teprve po celkovém obsazení města (obsazení všech budov) mohou útočící jednotky postupovat dále do oblasti skrze samotný Dukelský průsmyk, samozřejmě jen přes obrovské ztráty na životech a mnoha bolestivých zásahů do zad ustupujících jednotek. Dobytí průsmyku je zcela jasnou prioritou. Do doby než bude průsmyk dobyt, němečtí obránci můžou a jistě i budou podnikat odvetné útoky na město samotné, čímž rozdělí útočící armádu do několika částí.

3) Po obsazení průsmyku budou Rudoarmějci postupovat nepřátelskou oblastí a probíjet se metr po metru k dalšímu cíli – minometným stanovištím. Tyto stanoviště bude muset Rudá armáda po obsazení udržet minimálně po dobu 20 minut hracího času. Pokud bude z této pozice vytlačena, byť jen na pár minut, začíná se čas počítat od začátku. Po splnění této části bude vyhlášena pauza na oběd a přezbrojení.

4) Následovat bude již jen finální frontální útok na hlavní štáb velení Wehrmachtu v oblasti „Dukla“, kde budou Rudou armádu očekávat veškeré přeživší jednotky německé armády. Tyto jednotky se budou bít až do samého hořkého konce…

Předpokládaný časový harmonogram:
Pátek 18.6.2010
15:00 Otevření hlavní brány, centrálního baru na základně a přípravy stanového městečka
21:00 Rozdělání ohně a zábava tak dlouho, jak kdo vydrží

Sobota 19.6.2010
8:00-9:30 Zápis hráčů, příprava zbraní
9:30-10:15 Seznámení s pravidly, průchod hřištěm s vyznačením hranic a dalších specifik
10:15-11:00 Rozdělení hráčů do týmů, doladění zbraní, nástup obránců do pozic
11:00 Zahájení operace Dukla
Cca 13:30 Čas na oběd cca 1 hod. po ukončení první fáze hry
Cca 14:30 Nástup do pozic a pokračování v dalších bitvách
17:30 Oficiální ukončení akce (ale může se hrát dál…)
18:00 Stavba stanů, příprava na noc, zábava až do noci… nebo rána

Něděle 20.6.2010
Odjezd přeživších během dne

Pravidla:
Hra na přiznanou (kulička se o vás nemusí rozbít)
Zásah je platný i na vybavení a zbrani
Limit kuliček na život 200ks Rudoarmějci, 400ks Wehrmacht, speciální obranné kulomety Dukla bez limitu
Povoleny jsou pouze dýmovnice
Recyklace ANO, za podmínek uvedených níže
Doporučené jsou zásobníky na 50 kuliček
Maximální povolená úsťová rychlost 300ft/s
Dodržování čistoty na základně i mimo ni a na hřišti

Recyklace:
Rudá armáda – do doby splnění třetího úkolu (obsazení minometů) recyklují hráči po skupinách min.5 osob (bez časového limitu). Mrtvoliště základna. V poslední fázi mise (dobytí hlavního štábu nacistů) je recyklační interval 10 minut, mrtvoliště minomety.
Wehrmacht – recyklace každých 15 minut do doby splnění třetího úkolu (obsazení minometů Rudou armádou), mrtvoliště nedaleko minometů. V poslední fázi mise (dobytí hlavního štábu nacistů) je recyklační interval 10 minut, mrtvoliště základna.


Ostatní prospěšné informace aneb co je dobré vědět:
Základna disponuje barem, elektřinou, suchým WC, zastřešenými altány.
Plnění paintballových lahví vzduchem nebo CO2 za drobnou úplatu u pořadatele.
Občerstvení na baru – klobásy, steaky, párky, točené pivo a limo, balená voda a další. Otevřeno od pátku do neděle.
Prodej kuliček za standardní prodejní ceny.

Startovné na akci 150,- Kč.